Utiel rep el primer premi de la Setmana Europea de la Mobilitat

Post també disponible en: Castellano

Ahir es va realitzar l’entrega de guardons per videoconferència, amb Utiel entre els 13 ajuntaments seleccionats

Ahir el conseller de Política Territorial, Arcadi Espanya i la secretària general de Transports i Mobilitat de Govern Central, María José Rallo, feien públics per videoconferència, els premis de la Setmana Europea de la Mobilitat a la Comunitat Valenciana, entre els quals es trobava el Ajuntament d’Utiel.

La regidora d’urbanisme, Eloísa Viana, va ser l’encarregada de rebre aquest guardó via telemàtica, agraint el reconeixement a el projecte de mobilitat sostenible presentat per Utiel.

En concret Utiel rebia el primer premi en la categoria de municipis de menys de 20.000 habitants per la recuperació de l’itinerari de vianants saludable a la zona corresponent a les Avingudes Julio López Tarín i Rio Magro.

Un projecte que ha suposat l’adequació d’una de les zones habituals de passeig per als veïns i veïnes d’Utiel.

Primer Premi Setmana Europea de la Mobilitat 2020

A aquesta V edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 de la Comunitat Valenciana es van presentar 65 accions de 40 entitats, de les quals 8 corresponien a municipis de menys de 20.000 habitants com és el cas de el projecte guanyador presentat per l’Ajuntament d’Utiel.

Aquests premis s’establixen dues categories, la primera dirigida a ajuntaments i la segona a institucions i organitzacions sense ànim de lucre.

A la primera categoria, la convocatòria estableix diferents subcategories pel nombre d’habitants del municipi (més de 50.000, entre 50.00 i 20.000 i menys de 20.000 habitants). En total, es concedien 13 premis a ajuntaments de la Comunitat Valenciana (6 primers, 3 segons i 4 tercers) sent l’Ajuntament d’Utiel un dels guardonats amb de el primer premi en aquesta convocatòria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*