Utiel, seu provincial de la II Trobada de Ciutats Lectores

Cartel del II Encuentro de Ciudades Lectoras.
Cartel del II Encuentro de Ciudades Lectoras.

Post també disponible en: Castellano

Demà, dissabte 23 de novembre, Utiel esdevé capital provincial de la lectura a l’acollir la II Trobada de Ciutats Lectores organitzat per Diputació de València, Conselleria de Cultura, i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL).

La jornada se celebrarà a la Casa de la Cultura i serà inaugurada a la 9.30 hores per l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i el president i secretari de FULL, Jesús Figuerola i Manel Romero.

La ponència inaugural titulada “Llegir: casa, refugi i ciutat” anirà a càrrec de Mar Benegas, reconeguda escriptora i formadora especialitzada en poesia, animació a la lectura i creativitat.
 
En aquesta segona trobada participaran membres dels consells de lectura de les diferents Ciutats Lectores: Alberic, Bocairent, El Puig, l’Alcúdia, Marines, Paiporta, Xeraco i Utiel, que aquest any és la Ciutat lectora amfitriona.

La trobada es concep com una jornada de reflexió i d’intercanvi d’idees i projectes entre les diferents Ciutats Lectores. De fet, cada Ciutat Lectora participant exposarà durant la jornada alguns dels programes duts a terme durant els últims anys. En el cas d’Utiel, el comitè de “Utiel Ciutat Lectora” presentarà l’experiència “Utiel Comerç Lector”, una iniciativa adreçada a el sector comercial del municipi que va participar preparant aparadors literaris per promoure la lectura.

La jornada de treball conclourà amb el lliurament de l’II Premi “Ciutat Lectora” de projectes vinculats a l’Foment Lector.

L’Ajuntament d’Utiel convida a tota la ciutadania a assistir a aquesta trobada amb el qual es dóna suport a la promoció de l’hàbit lector en el municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*