Video: Bunyol obri la Sala d’Estudi Ana Lluch amb zones comunes i individuals dedicada a dones referents en la cultura i la investigació

Post també disponible en: Castellano

Per a accedir cal descarregar-se l’APP Buñol Presència. Està oberta de 7 a 23h de dilluns a diumenge i les 24h en temps d’exàmens. Compta amb connexió WIFI, és accessible i està vídeo vigilada les 24 hores.

Rafa Pérez, regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis Municipals i Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Buñol, ha confirmat l’obertura demà dimecres 15 de setembre de la Sala d’Estudi Ana Lluch en la localitat, situada al Carrer Vall d’Andorra, núm. 8. 

Per a accedir a ella cal descarregar-se l’APP Buñol Presència i registrar-se. Pot accedir-se de dilluns a diumenge de 7 a 23h lliurement, i les 24h en temps d’exàmens. Pot triar-se entre dos espais diferents disponibles: de manera individual o en grup. Tots ells dedicats a dones referents en el món de la cultura i la investigació. Les sales individuals reben el nom de: María Callas (cantant d’òpera), María Moliner (filòloga i lexicògrafa), Margarita Salas (científica), Rigoberta Menchu (activista indígena i Premi Nobel de la Pau), Rosalía de Castro (poeta i escriptora); i la sala comuna està dedicada a Gloria Fuertes (poeta i escriptora). La Sala d’Estudi rep el nom d’Ana Lluch (mèdica i investigadora en oncologia, especialitzada en càncer de mama).

La Sala Municipal d’Estudi, Ana Lluch, és un espai totalment accessible, climatitzat, amb connexió WIFI o per cable i vídeo vigilat les 24 hores. S’ha creat perquè totes les persones que estiguen estudiant tinguen un lloc còmode, tranquil, funcional i modern. “Apostem pel futur dels nostres estudiants”, diu l’edil Rafa Pérez. A més recorda que l’actual zona d’estudi de la Biblioteca Municipal de Buñol deixarà d’habilitar-se per a això, per tant tots han d’acudir a aquesta sala renovada i perfecta per a l’estudi i xicotetes reunions d’estudiants i d’associacions que el necessiten.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*