Video: l’Eliana posa en marxa una campanya d’impacte per a acabar amb els excrements canins als seus carrers

Post també disponible en: Castellano

El vídeo reflexiona, de manera satírica, sobre l’incivisme que suposa deixar aquest tipus de restes abandonades en la via pública.

L’Ajuntament de l’Eliana ha llançat una nova campanya de conscienciació i sensibilització sobre la importància de mantindre conductes cíviques pel que fa a la retirada dels excrements de les mascotes dels carrers i parcs de la ciutat.

Amb l’objectiu d’impactar a la ciutadania sobre aquesta qüestió, que afecta a tots els veïns i veïnes, la regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha llançat un satíric vídeo sobre un suposat nou servei de recollida anomenat KKEXPRESS pel qual un operari municipal fa arribar a la casa d’una incívica propietària un paquet express amb les restes sense recollir de la seua mascota. 

Aquesta campanya, consensuada amb la Mesa de Benestar Animal, inclou la col·locació de més de 50 senyals o cartells en la via pública entre parcs, places i carrers per a recordar a la ciutadania que ha de responsabilitzar-se de les restes dels seus animals.

Complementàriament a aquestes accions, i a llarg de les pròximes setmanes, la Policia Local de l’Eliana intensificarà la vigilància i control sancionador enfront de possibles conductes d’aquest tipus.

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Diaz ha destacat l’enginy i l’humor punxant de la campanya que amaga un crit d’atenció i un rerefons molt clar: “tots hem de responsabilitzar-nos de les nostres mascotes per a tindre una l’Eliana més neta i agradable“. Tot això, ha reconegut, a pesar que la majoria dels amos i les propietàries de gossos tenen una conducta cívica exemplar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*