Vídeo: tot preparat per a la 10K de Bunyol d’aquest dissabte, 10 d’agost

Post també disponible en: Castellano

El Club Correores de Bunyol i la regidoria d’Esports ultimen aquests dies els detalls per a la XXIV carrerera Tomatina 10K del municipi, que es celebrar aquest dissabte, 10 d’agost.

En aquesta edició una de les novetats és que torna al Circuit de Carreres Populars de la Diputació i s’espera una participació superior als 500 atletes populars.

Els 10 quilòmetres de la cursa buñolense són uns dels més exigents del circuit provincial, ja que l’especial orografia del nucli urbà del municipi fa que tingui un gran desnivell acumulat amb diverses costes de pendents pronunciades que marcaran la diferència entre els participants.

La sortida i la meta estarà a l’Avinguda Rafael Ridaura, i aquest any els organitzadors han previst més punts d’avituallament líquid durant el recorregut, ja que en la data de celebració, el 10 d’agost, s’esperen altes temperatures.

L’edil d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, ha assegurat que “és una gran notícia tornar al Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, el que assegura una difusió i una participació més alta per a un esdeveniment esportiu que va a ser l’avantsala de les festes i de les múltiples activitats d’agost a Buñol “.

Les categories en què es disputa la prova són júnior, promesa, sènior, veterans A, B i C.

Les inscripcions es poden realitzar al web www.toprun.es fins a la mitjanit del dimecres 7 d’agost.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*