Vilamarxant demostra la seua aposta per la pilota amb la celebració de la final del Circuit sub-23 d’escala i corda

Post també disponible en: Castellano

La partida se celebrarà sense públic encara que podrà seguir-se en stream a través de la pàgina de Facebook de la Federació de Pilota Valenciana

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria d’Esports, continua demostrant la seua aposta per la pilota valenciana amb fets. Així, el trinquet municipal, conegut com la Catedral del Camp de Túria, acollirà el divendres, 20 de novembre, la gran final del Circuit sub-23 – Trofeu Fundació Trinidad Alfonso d’escala i corda.

La formació integrada per Mario, del CPV Riba-roja del Túria, Rafa, del CPV Massalfassar, i Cuadrat, del CPV Meliana, s’enfrontaran en la cita del divendres a l’equip format per Carlos Donat, del CPV Marquesat, Efrén, de la EPAF El Puig, i Pablo, del CPV Pelayo. La final començarà a les 18 hores sense presència de públic com a conseqüència de les mesures sanitàries imposades en els esdeveniments esportius. Malgrat això, la final podrà seguir-se a través de la retransmissió en streaming en la pàgina de Facebook de la Federació de Pilota Valenciana.

De nou, el consistori de Vilamarxant declara el seu amor per la pilota valenciana, l’esport autòcton de la Comunitat Valenciana i que tanta repercussió ha tingut en el municipi del Camp de Túria al llarg de la seua dilatada història veient créixer a grans jugadors de diferents modalitats.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports de Vilamarxant, s’ha mostrat molt “content” per “acollir una de les cites esportives d’escala i corda més importants del calendari autonòmic”. “Continuem insistint a posar de nou al Trinquet de Vilamarxant en el lloc que es mereix”, ha continuat el regidor.

“En els últims mesos hem invertit molta faena a millorar el Trinquet de Vilamarxant per a tindre l’oportunitat de disfrutar de grans esdeveniments esportius de pilota valenciana. Desgraciadament la pandèmia de la COVID-19 impedirà que acudisquen aficionats a presenciar la partida en directe però estem segurs que acollir estes partides fa que la nostra ciutadania seguisca molt pendent d’este esport”, ha comentat Castellano, qui ha recordat que en l’àmbit municipal també hi ha iniciatives perquè els xiquets i joves practiquen este esport tan propi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*