Vilamarxant exhibeix el seu compromís amb la transició ecològica, la reducció d’emissions de CO₂ i la reducció de la contaminació

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, va participar divendres passat en una trobada telemàtica de l’Associació d’Energia de la Comunitat Valenciana (AVAESEN) on va exhibir el compromís del municipi en la transició ecològica, la reducció d’emissions de CO₂ i la reducció de la contaminació.

Vilamarxant continua avançant en la transformació per a convertir-se en una SmartCity i així, a poc a poc, transformar-se en una ciutat sostenible econòmica, social i mediambiental gràcies a les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).

Durant la seua intervenció, el primer edil va expressar que Vilamarxant té millorar la qualitat de l’aire com un dels reptes principals en els pròxims mesos. Per a això, és necessari realitzar una transició ecològica, la reducció d’emissions de CO₂ i la reducció de la contaminació.

Per a això, Vilamarxant buscarà els focus de contaminació que afecten el municipi i analitzarà els efectes de l’aeroport i el pas d’avions en l’espai aeri corresponent al terme municipal de la localitat del Camp de Túria.

La intenció és obtindre dades per a transformar-les en informació útil per a la posterior presa de decisions que ajuden a millorar la qualitat de l’aire. Per este motiu, es farà una aposta per sensoritzar tot el poble per a conéixer d’on procedeix la contaminació i així poder actuar per a ajudar amb ambicioses actuacions que ajuden a millorar l’entorn amb el treball conjunt amb els agents que més contaminen.

L’alcalde Xavier Jorge ha reiterat la intenció de l’Ajuntament per “convertir Vilamarxant en una SmartCity per a aconseguir ser sostenibles en àrees tan importants com el medi ambient”. “Per això, apostarem per obtindre informació sobre la contaminació per a així posar en funcionament actuacions que ens ajuden a millorar la qualitat de l’aire”, ha continuat el responsable de l’àrea d’Innovació.

“Este és un xicotet pas per a continuar avançant fins a convertir-nos en una ciutat intel·ligent. Però tot el nostre pla de treball està orientat a convertir-nos en una SmartCity que siga responsable amb el medi ambient però també sostenible en altres àrees com l’economia, fonamentals per a l’esdevenir de Vilamarxant”, ha acabat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*