Vuitanta participants eleven el nivell dels tornejos d’escacs de la Fira i Festes de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Els tres tornejos d'escacs disputats durant la Fira i Festes de Bunyol s'han congregat a 80 participants, que han disputat uns emocionants trofeus i han elevat el nivell d'un dels clàssics de l'esport a l'agost.
Els tres tornejos d’escacs disputats durant la Fira i Festes de Bunyol s’han congregat a 80 participants, que han disputat uns emocionants trofeus i han elevat el nivell d’un dels clàssics de l’esport a l’agost.

Els tres tornejos d’escacs disputats durant la Fira i Festes de Bunyol s’han congregat a 80 participants, que han disputat uns emocionants trofeus i han elevat el nivell d’un dels clàssics de l’esport a l’agost.

El primer a disputar-va ser el Trofeu Festa del Mantó, patrocinat per la SM L’Artística de Bunyol, les reines van lliurar els trofeus i que va complir 43 edicions. En categoria júnior el vencedor va ser Mario Segura, seguit d’Óscar Segura, Matías Veinat i Martín García. En categoria sènior es va imposar Rafa Soriano, i després d’ell José Carlos Segura, Iván Concepció i Ximo Pallás.

El Trofeu de Fira i Festes, amb 39 anys d’història, i que es va disputar al llarg de dues jornades va deixar com a vencedor júnior a Óscar Segura, seguit de Mario Segura, Álvaro Monteagudo i Matías Veinat. El vencedor absolut en sènior va ser Rafa Soriano, i després d’ell José Carlos Segura, Iván Concepció i Daniel Serrano.

L’últim a disputar-va ser el Trofeu Festa del Litre, que també va arribar a les 43 edicions disputades, i que patrocina el CIM La Armónica. En categoria júnior el triomf va ser per a Matías Veinat, seguit d’Òscar Segura i Mario Segura. En categoria sènior es va imposar Carles Navarro, i després d’ell Miguel Ríos, Sergio Soria i Pruden Costa.

La regidoria d’Esports ha patrocinat els trofeus que van rebre els quatre primers classificats de cada categoria i torneig, i l’edil Manuel Serra, ha felicitat participants i organitzadors “per mantenir i millorar cada any un dels tornejos esportius amb més solera de Bunyol que segueix reunint a desenes d’aficionats “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*