Xera acollirà l’arribada de la tercera etapa de la Volta a la Comunitat

Presentación que se ha celebrado esta mañana en la localidad.
Presentación que se ha celebrado esta mañana en la localidad.

Post també disponible en: Castellano

Presentación que se ha celebrado esta mañana en la localidad.
Presentación que se ha celebrado esta mañana en la localidad.

La localitat de Xera serà arribada de la tercera etapa de l’70 Volta a la Comunitat Valenciana Banc Sabadell que tindrà lloc el 8 de febrer de 2019, així ha informat el director de la Volta, Àngel Casero, en la presentació que s’ha celebrat aquesta matí.

En aquest sentit, Àngel Casero, ha manifestat estar molt agraït amb l’alcalde i tinent alcalde d’aquest municipi per la seva implicació en la Volta. “És un orgull poder ensenyar a tothom, a través de la VCV Gran Premi Banc Sabadell, el magnífic patrimoni que tenim a la Comunitat Valenciana”.

“El nostre objectiu és arribar a tots els municipis, per molt petits que siguin”, ha matisat el director de la Volta.

L’alcalde de Xera, Alejandro Porter, ha comentat que des del consistori local estan molt contents per la seva participació en aquest esdeveniment esportiu tan important, a més de la visibilitat tan gran que obtindrà el municipi “. “Sens dubte, aquest esforç ens ajudarà a promocionar la nostra població com a destinació turística i sobretot arribar a molta més gent per la gran difusió que té aquesta prova a nivell internacional”, ha dit Alejandro Porter.

Així mateix, el tinent alcalde, Antonio Quintana, ha expressat que és “un somni complert per a la població formar part d’aquesta prova esportiva amb tanta tradició històrica. A Xera tenim molts aficionats al ciclisme, a més cal assenyalar que tenim dos ex corredors professionals com el ja mort Cipriano Elys i Álvaro Forner “, ha assegurat Antonio Quintana.

Cipriano Elys, (Mueridas, Cantàbria 1907 – Xera 1984) va destacar per finalitzar cinquè en la classificació general de la Volta Espanya de 1942 i ser guanyador d’una etapa a la Volta a Catalunya en 1945. A més de ser mentor de diversos ciclistes com Bernardo Ruiz . Per la seva banda, Álvaro Forner, va formar part de l’equip Kelme-Costa Blanca durant les temporades 1999 i 2000.
En acabar Àngel Casero també va voler agrair el suport del Banc Sabadell, patrocinador principal de la Volta, que va estar representat per Cristobal Peña, director Regional de Castelló i València zona Nord.

La 70 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell se celebrarà del 6 al 10 de febrer de el 2019.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*