Xest homenatja els xiquets i les xiquetes pel seu esforç i bon fer durant l’estat d’alarma

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 9 de maig, l’Ajuntament i la guarderia municipal Menuts van organitzar un homenatge per als xiquets i xiquetes de Cheste, amb l’objectiu de reconéixer el seu esforç quedant-se a casa i agrair el seu bon comportament des que es va decretar l’estat d’alarma, fa ja dos mesos.

L’homenatge va començar a les 19 hores, quan va sonar una popular cançó infantil a través del sistema de megafonia municipal; tot seguit es van transmetre unes paraules d’agraïment que van arrencar l’aplaudiment de les famílies que havien sortit als seus balcons. Per acabar, va tenir lloc una “globotà”, en la qual els xiquets i xiquetes, amb els seus familiars, van explotar els globus amb els que havien decorat el seu balcó o finestra per a l’ocasió.

“Des de l’Ajuntament volem retre homenatge a tots els xiquets i xiquetes que heu estat confinats a casa vostra durant més de 40 dies. Us hem vist aplaudir totes les tardes, compartint l’emoció amb les vostres famílies, donant-nos forces i ànims amb el vostre somriure solidària. Avui volem donar-vos les gràcies perquè sou, sense saber-ho, l’alegria de la vida. Ens heu demostrat que sou l’esperança de el món i que, amb el vostre suport som capaços de tot “, deia el missatge transmès per megafonia, abans de demanar l’aplaudiment per als i les més xicotets / es de la localitat.

Els discursos emesos pel bàndol van anar a càrrec de Juan Luis Rodrigo i Mª Paz Casadó i es poden llegir íntegres al web municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*