Xest iniciarà les celebracions del GP de Motociclisme amb la benvinguda a l’afició i un homenatge al pilot Dani Pedrosa

La plaza del Doctor Cajal de Cheste durante el recibimiento a los moteros.
La plaza del Doctor Cajal de Cheste durante el recibimiento a los moteros.

Post també disponible en: Castellano

La plaza del Doctor Cajal de Cheste durante el recibimiento a los moteros.
La plaça del Doctor Cajal de Cheste durant la rebuda als motoristes.

El divendres 16 de novembre Xest celebrarà l’acte de benvinguda a l’afició, amb motiu del Gran Premi de Motociclisme 2018.

A les 19:30 hores una concentració de motards desfilarà des de l’entrada del municipi fins a la plaça Doctor Cajal, on, a partir de les 20 hores, els pilots i l’alcalde de Xest, José Morell, saludaran i donaran la benvinguda a l’afició . Tot seguit començarà l’homenatge al tres vegades campió del món en motociclisme en diferents categories, Dani Pedrosa.

A les 20:45 hores es projectarà un videomapping sobre la façana de l’Ajuntament, a la mateixa plaça Doctor Cajal. Per tancar l’esdeveniment, a les 21 hores, es dispararà un castell de focs artificials, a càrrec de la Pirotencia Ricardo Caballer, des de la plaça del mercat ia partir de les 21:15 hores, l’afició podrà gaudir de la degustació d’una paella gegant, elaborada per Galbis a la plaça Doctor Cajal.

A més, durant els dies 16, 17 i 18 de novembre, l’Ajuntament de Xest ha organitzat activitats paral·leles a la celebració del GP de Motociclisme que començaran el mateix divendres, 16 de novembre, amb un espectacle musical al pàrquing de la carretera de Llíria que comptarà amb l’actuació de diversos DJs. “I, un any més, tornarem a comptar amb una pantalla LED gegant instal·lada a la plaça Doctor Cajal, des d’on oferirem la retransmissió d’entrenaments en directe el dia 17 i de les carreres el dia 18”, ha anunciat la regidora Carmen Prim.

Acreditació de mitjans de comunicació per assistir a l’acte de benvinguda a l’afició:

En cheste_pre@gva.es abans del dijous 15 de novembre.

Imprescindible indicar nom i cognom de la persones que assistiran a l’acte, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte, mitjà de comunicació i necessitats tècniques.

Recollida d’acreditacions:

Divendres 16 de novembre de 9 a 14 hores i de 16 a 19 ha l’Ajuntament de Xest.

Telèfon de contacte: 690.168.162.

Dep. De Comunicació · Ajuntament de Xest

Helena Alonso / Gada Azizieh

Programa d’actes paral·lels a la celebració del Gran Premi de Motociclisme 2018

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*