Xest utilitza drones per vigilar el trànsit durant la celebració de l’Mundial de Motociclisme

Una imagen aérea del Circuito de Cheste.
Una imagen aérea del Circuito de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Durant la celebració del Gran Premi de Motociclisme, que té lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre, la Policia Local de Xest utilitzarà drones en suport a les patrulles de terra per a la vigilància de el trànsit, tant en el nucli urbà de la població com en altres zones de la seva competència.
“Portarem el control de l’trànsit a través de l’dron dins del nostre terme municipal; per exemple a l’entrada del municipi des del complex educatiu i també a la CV-50 “, explica la regidora de Seguretat i encarregada de l’organització de la celebració de l’GP de Motociclisme dins del municipi, Talia Roselló. “Si hi hagués alguna emergència i haguéssim de aclarir alguna via, amb el dron podríem veure directament per què vial necessitem aclarir per treure a la gent de poble en aquest moment. El dispositiu de seguretat es podrà coordinar també d’una altra manera en cas d’emergència “.
El dron, equipat amb un dispositiu limitador d’energia d’impacte o paracaigudes, sobrevolarà les zones més concorregudes de la població des de divendres fins diumenge.
“Som el primer municipi de tot Espanya habilitat per volar drones per part de la Policia Local i després de l’aprovació del seu nou reglament en el ple de novembre ja podem funcionar amb total garantia. El dels drones és una cosa prioritària per a la seguretat dins de l’Mundial; i després de la seva celebració també serà molt important per a la seguretat en l’agricultura al nostre municipi, per poder controlar tots els camps, sobretot en època de recol·lecció de collites “, apunta Roselló.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*