Ximo Puig: “Som optimistes respecte a el futur del Gran Premi de València”

Ximo Puig destaca que la Generalitata apostará siempre por el GP de Motociclismo de Valencia.
Ximo Puig destaca que la Generalitata apostará siempre por el GP de Motociclismo de Valencia.

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat les instal·lacions de circuit Ricardo Tormo de Xest amb motiu del Gran Premi Motul de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

Puig, que ha acudit juntament amb el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha destacat que la Generalitat “apostarà sempre” pel Gran Premi de València. “És una alegria que la Comunitat Valenciana i el Circuit posin el punt final de l’campionat i ens agradaria que així fos sempre en el futur”, ha comentat el president.

Ximo Puig ha mostrat la seva satisfacció per la lleialtat de el públic que ha omplert les instalacoines amb un nou rècord d’assistència i ha subratllat les condicions que fan d’el gran premi un dels més importants. “No només és la presència de públic, també les condicions climatològiques, la seva situació geogràfica, o l’ampliació que anem a començar. Comptem amb un circuit de primera divisió”.

“Som optimistes respecte a el futur del Gran permio de València perquè crec profundament en la potencialitat d’aquest circuit, en en la connexió existent entre l’organització i la Generalitat, i entre el món de l’motor i la Comunitat Valenciana”, ha explicat Puig.

El president, que ha seguit les proves durant tot el matí, ha saludat els pilots valencians i ha agraït a les forces de seguretat, els treballadors i la direcció de l’circuit “l’esforç que suposa organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques”

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*