Zulima Pérez: “S’han vetat uns pressupostos que concedien 84 milions d’euros per a l’electrificació de la C-3 en el tram València-Bunyol”

Post també disponible en: Castellano

La subsecretaria de Hacienda ha incidido en que la no aprobación de los Presupuestos Generales del Estado “es una mala noticia para todos los valencianos y las valencianas” que podrían haber tenido “unos Presupuestos que hubiesen ayudado mucho a mejorar la Comunitat y a blindar el bienestar de su gente”.
La subsecretària d’Hisenda ha incidit que la no aprovació dels pressupostos generals de l’Estat “és una mala notícia per a tots els valencians i les valencianes” que podrien haver tingut “uns pressupostos que haguessin ajudat molt a millorar la Comunitat ja blindar el benestar de la seva gent “.

La subsecretària d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Zulima Pérez, ha participat aquest dijous en un acte al costat del portaveu del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Manolo Mata, i l’alcaldessa de Bunyol i regidora d’Hisenda, Jonquera Carrascosa, on han explicat els Pressupostos de la Generalitat 2019 i han fet balanç dels tres anys i mig del Consell de Ximo Puig. Durant la seva intervenció, Zulima Pérez ha lamentat “les inversions milionàries que perdrà Bunyol i la seva comarca per l’aliança de la dreta i els independentistes ahir al Congrés. El veto als pressupostos generals suposa tombar la solució a una de les reivindicació històriques d’aquesta comarca, l’electrificació de la C3 fins Bunyol “, ha indicat la dirigent socialista.

Concretament, ha explicat Zulima Pérez, “desapareixeran els 84 milions d’euros que el Govern de Pedro Sánchez havia contemplat per dignificar les connexions de rodalies entre els municipis de l’interior amb València”. Així mateix, la subsecretària d’Hisenda ha retret que el pacte de la dreta torna a bloquejar la construcció del centre penitenciari Llevant II de Set Aigües. “Els 33,5 milions d’euros previstos per reaunudar un projecte que el PP va condemnar a l’oblit també desapareixen, així com la partida destinada a l’estudi del tercer carril al tram Bunyol-Xiva de l’Autovia A-3. “La no aprovació dels pressupostos generals de l’Estat és una mala notícia per a tots els valencians i les valencianes, que per primera vegada en la història teníem unes inversions d’acord al nostre pes poblacional”.

Per la seva banda, el portaveu del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha explicat que “el govern del Botànic s’ha esforçat durant aquests tres anys i mig a crear una economia basada en el coneixement, la innovació i la creació de més llocs de treball “En aquesta mateixa línia, Mata ha assegurat que l’objectiu central dels socialistes ha estat “que els valencians i valencianes puguen. desenvolupar el seu projecte de futur amb total autonomia, independència i llibertat”. El síndic ha volgut recordar que “aquest govern ha abaixat els impostos a 1.600.000 valencians i valencianes amb un nivell de renda per sota de 50.000 euros”. “Hem acabat amb el sistema fiscal més regressiu de la història” ha conclòs.

L’alcaldessa de Bunyol i regidora d’Hisenda, Jonquera Carrascosa, ha destacat que “el Consell de Ximo Puig invertirà més de 240.000 euros a la localitat per mantenir els centre d’atenció social per a persones amb diversitat funcional”. Carrascosa ha incidit que “gràcies a les polítiques posades en marxa pel govern de Ximo Puig, s’han pogut recuperar els drets socials de tots els valencians i les valencianes, un dels pilars bàsics pels quals ha treballat aquest govern”. Així mateix, l’alcaldessa de la localitat ha assenyalat que la Generalitat invertirà aquest any a la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva “més de 691.000 euros en polítiques socials”, una xifra que suposa que cada dia es destinen “més de 1.800 euros en la comarca a polítiques per millorar la vida de les persones i blindar el seu benestar “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*