Consorci Bombers i Brigada d’Emergència de la Generalitat rescaten un home a Tuéjar per afonament de la seua vivenda

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, felicita els professionals que han intervingut este matí en el rescat d’un home atrapat en una vivenda a Tuéjar després del seu afonament. Ángel agraïx també a l’Ajuntament d’este municipi la seua col·laboració des del primer moment del succés.

Un total de 18 persones han treballat per a rescatar un home que ha quedat atrapat després d’afonar-se el sostre de la seua vivenda. Dotze bombers del Consorci de València i sis membres de la Brigada de Chelva han treballat durant dos hores per a poder traure l’home que, segons bombers, «ha estat conscient en tot moment». Un helicòpter sanitari ha traslladat el pacient fins a l’Hospital La Fe.

Després del temporal d’ahir el director general ha fet extensiu el seu agraïment als consorcis de bombers provincials i a les distintes brigades d’emergència que durant la jornada es van mobilitzar pel temporal.

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, des d’ahir, ha coordinat des del Centre d’Emergències de L’Eliana quatre rescats amb risc. Grups de rescat del Consorci de Bombers de València, l’helicòpter de rescat de la Generalitat i distintes brigades d’emergència van ajudar tres persones que havien quedat aïllades per les inundacions en el delta del riu Palancia al seu pas per Sagunt i en el riu Millars, en el terme de Montanejos.

José María Ángel entén que una situació com aquesta requerix una resposta ràpida de les unitats d’emergència i seguretat i per a això, «la coordinació és fonamental». Per este motiu, agraïx l’actuació i col·laboració dels distints efectius tant del rescat d’este matí com en cada acció de la jornada d’ahir.

El director general assenyala a més «la important labor que van realitzar també ahir els bombers forestals de la Comunitat Valenciana per a restablir la normalitat en carreteres i camins que havien quedat tallats per solsides i caiguda d’arbres».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*