El PSPV de Banifaió exigeix l’augment de les analítiques i controls a la font potabilitzadora

Des del PSPV-PSOE Benifaió han exigit l’augment de les analítiques i controls a la font potabilitzadora per poder detectar més aviat els paràmetres de nitrats molt elevats. No és possible que els resultats de les analítiques llinden amb el paràmetre límit recomanat per l’OMS 50mg / l i que no es tinga coneixement de forma ràpida, tenint en compte que la font que tenim al parc Blasco Ibañez, precisament , és un font potabilitzadora .

El grup municipal socialista detecta els problemes amb la font i ara amb aquesta proposta que hem presentat pretenem lluitar per oferir una millor aigua i de millor qualitat a tots els nostres veïns i veïnes usuàries de la mateixa .

«Aquest és un altre tema que la Sra. Amparo Arcis no considera important o políticament rentable i és, per això, que ha retallat els controls analítics i els controls de manteniment i no s’ha parat a revisar i mirar per què eixen tan elevats els nitrats , segurament pot comprar l’aigua embotellada i no és usuària de la mateixa . Es per aquestos motius, pels que demanem que s’amplien els controls de manteniment de la font i que passen de ser mensuals a quinzenals i que el control analític passe de ser trimestral a mensual. També volem recordar i exigir que es publiquen periòdicament, en temps i forma, totes les analítiques i es deixe còpia en paper sempre a la font potabilitzadora per a que els veïns puguen estar informats com a usuaris i poder vore quina qualitat te l’aigua que veuen en cada moment», afirmen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*