El PSPV de Benifaió torna a criticar l’alcaldessa perque diuen que «no ha encertat ni una a les seves pròpies declaracions»

Comunicat del partit socialista de Benifaió: És sorprenent que tota una alcaldessa afirme que llancem acusacions falses sense justificar quan la informació obtinguda pel grup municipal socialista es troba en els decrets d’alcaldia que es van passar en el ple del mes de febrer i que els signa la pròpia alcaldessa .

La que hauria d’informar-se prèviament és ella i no “tachar” de res la fiscalització realitzada pel nostre grup, quan és ella la que no ha encertat ni una a les seves pròpies declaracions .

Els decrets que contenen ambdues ordres de pagament són:

• nº 1886 del 19 de desembre de 2013, mitjançant el qual s’ordena el pagament per import de 423,50 € per la » grabació i emissió del balanç anual.

• nº 1955 del 30 de desembre de 2013 pel qual s’ordena el pagament a una empresa ( SLU ) de disseny industrial de l’ import de 2.238,50 €, per la reparació del xiquet del betlem a càrrec de la partida » Despeses diverses festiu-religiosos «, és a dir, no ha encertat ni una.

A més, tots dos decrets, contenen una objecció d’intervenció, literalment «Servei de tracte successiu no contractat. L’absència de contracte impedeix la fiscalització del preu. Necessitat de regularització «.

Amb això, volem posar de manifest que quan denunciem algun fet a la premsa des del grup municipal socialista, és perquè tenim tota la informació suficient per fer-ho.

Reiterar, que la nostra crítica és que aquestes dos despeses s’hagueren pogut evitar o almenys reduir, perquè es veu que es hi han diners per a el que volen.

Que crítiques a la gestió del govern del PP? Moltes, i propostes presentades pel Partit Socialista? Moltes també, precisament per millorar la seva gestió, com ara el pla d’ocupació que es realitzà a Benifaió per segon any gràcies a la nostra insistència i treball.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*