Fotogaleria: Els Premis al Mèrit Esportiu reconeixen els assoliments i el treball en valors de prop de 200 esportistes de l’Eliana

L’Auditori Municipal de l’Eliana va acollir per tercer any consecutiu la gala de lliurament dels Premis Al Mèrit Esportiu, uns guardons que en aquest 2018 han reconegut els assoliments esportius i el treball en valors de prop de 200 esportistes del nostre municipi.

Els premis, que van comptar amb la presència de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, de la regidora d’esports Eva Santafé, dels regidors Pere Inglés, Cristina Díaz i Marta Andrés, del president de l’Associació de Clubs Esportius de l’Eliana Vicente Zamora i de la coordinadora de les EDM, Ana Subirats, van començar amb el lliurament d’un Esment Especial a la Trajectòria Educativa, que va rebre l’actual coordinador i president del Club Jovens l’Eliana, José Javier Martínez, Boti.

Els esments en valors es van dividir en Vivint els Valors de l’Esport, Esforç, Superació i Compromís. Al costat d’ells es va entregar el reconeixement a la trajectòria esportiva, que va ser per a Laura Montalva i un Esment Especial per a Héctor Gozálvez, pel seu recorregut en el bàsquet de l’Eliana.

Un any més es va premiar a una llarga llista d’esportistes destacats, que durant aquesta temporada han aconseguit grans triomfs tant a nivell nacional, com a internacional.

Com a club, es va voler premiar  Club de Patinatge de l’Eliana per la seua ascendent trajectòria  i a Carrefour l’Eliana, com a patrocinador,  pel seu compromís amb l’esport municipal.

En l’últim bloc es van reconéixer els èxits individuals de les karatekes Marina González, Patricia Rubio i Elena Salvador i de la patinadora Paula Ibáñez, totes elles actuals campiones autonòmiques, del judoka Maxi López i del karateka Paul Gabriel Stoia, tots dos subcampions d’Espanya i de l’equip Sènior Masculí Autonòmic de básquet, campions de lliga en aquesta temporada.

Per a tancar la gala es va fer lliurament de l’Esment al Foment de la Igualtat, que va recaure sobre Vicente Zamora, pel seu gran treball per l’esport femení del municipi com a president de l’ACD i del C.D.F.B L’Eliana.

“Amb aquesta iniciativa destaquem que l’esport és un pilar fonamental del nostre municipi, reconeixem així la implicació dels nostres esportistes i celebrem amb ells els seus èxits i el seu treball en valors”, va assenyalar l’alcalde, Salva Torrent.

Per a la regidora d’esports aquests premis són el millor tancament del curs que els nostres esportistes, tècnics i coordinadors es mereixen. “M’agradaria agrair el gran treball de tot l’equip que cal darrere d’aquests premis, i felicitar a tots els nominats i premiats, perquè ells són el que fan gran l’esport de l’Eliana”, va destacar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*