Gran concert d’intercanvi de corals a Vilamarxant

L'actuació s’emmarca en la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana.
L'actuació s’emmarca en la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana.
L'actuació s’emmarca en la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana.
L’actuació s’emmarca en la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana.

La Casa de la Cultura de Vilamarxant es va omplir ahir per escoltar el recital de la Coral Polifònica Valentina de València i de la Coral Renàixer de Vilamarxant

La Casa de la Cultura de Vilamarxant va acollir, ahir de vesprada, una actuació que s’emmarca en la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana.

Van actuar la Coral Polifònica Valentina de València i la Coral Renàixer de Vilamarxant, en una cita que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El recinte es va omplir de veïns i veïnes de Vilamarxant que no van voler perdre’s el recital que va iniciar-se amb les interpretacions de la coral de València, baix la direcció de Francisco Javier Aguilera Hermán.

Este grup, que està en actiu des de 1942, va interpretar “Ave María”, de Cosseto; les “Danses Polovtsianas”, del «Príncep Igor»; la “Ronda de Enamorados”, de la sarsuela “La del Soto del Parral”; “Coro de Niñeras”, d’ “Agua, Azucarillos y aguardiente”; “Coro de Doctores”, d’ “El rey que rabió” o la recent “When you believe”, de “The Prince of Egypt”.

Després va ser el torn de la Coral Renàixer de Vilamarxant, amb Juan Pablo Valero al piano i baix la direcció de Jesús Rita Gimeno.

Les veus vilamarxanteres van interpretar peces per a piano i cor. Així es van escoltar “Samson et Dalila. Cor de primavera”, de Camile Saint-Saens; “Cantique de Jean Racine”, de Gabriel Fauré; “Pavana”, també de Gabriel Fauré; una peça de “Madama Butterfly”, de Puccini; i l’aplaudidíssima “Entre cebes”, de don Alberto Martín.

Per últim, les dues corals van interpretar de froma conjunta “Don Gil de Alcalá”, de Manuel Penella; el “Cor di Zíngaros” d’”Il Trovatore”; i com a sorpresa, el “Cor d’esclaus” de l’òpera “Nabucco”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*