La Policia Local de Turís ensenya el treball de la unitat canina de la policia als més menuts del col·legi Joaquín Muñoz

El col·legi Joaquín Muñoz de Turís ha tingut recentment uns professors molt especials en les classes del cicle d’infantil: els gossos Tara, Amigo i Curry. La policia local de Turís ha impartit una classe per a explicar als més menuts com treballa la unitat canina del cos.

Els i les alumnes han gaudit observant les habilitats dels gossos i, en alguns casos, fins i tot han col·laborat juntament amb els professors per a comprovar el bon ensinistrament i l’eficàcia dels agents canins a l’hora de trobar objectes perduts o robats.

Eugenio Fortaña, alcalde del municipi, ha estat present en una de les sessions i ha comprovat “l’interés i l’acceptació que suscita en els xiquets i xiquetes la labor d’esta unitat. Amb esta iniciativa aconseguim que senten propera a la policia local, a la qual cal considerar amiga, alhora que transmetem valors de respecte i cura pels animals fent-los veure que no són cap tipus de joguets i que necessiten ensinistrament i atencions”.

Una vegada finalitzada la classe els agents han repartit entre el seu públic el carnet de policia infantil on figuren els contactes amb la policia i que a partir d’ara acredita la seua col·laboració amb el cos policial i el seu compromís amb la cura dels animals.

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*