L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local ofereix cursos de formació per a afavorir l’accés a ocupació

Els qui desitgen inscriure's han de dirigir-se a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.
Els qui desitgen inscriure's han de dirigir-se a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.
Els qui desitgen inscriure's han de dirigir-se a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.
Els qui desitgen inscriure’s han de dirigir-se a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

L’Ajuntament de l’Eliana impulsarà una sèrie de cursos que serviran als habitants sense ocupació per a tenir més opcions d’accés al mercat laboral. També s’ofereix formació interessant per als membres de l’Associació de Comerciants de l’Eliana (Viu l’Eliana). Els qui desitgen inscriure’s han de dirigir-se a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (en el Centre Sociocultural del municipi).

Formació gratuïta per a habitants de l’Eliana que vulguen incrementar les seues opcions d’obtenir un lloc de treball. El requisit per als aspirants a formar part d’aquestes ‘Accions Formatives 2017’ és estar empadronats en el municipi. De moment ja existeix una sèrie de tallers que confirmats, encara que s’espera incrementar aquesta oferta (i brindar als membres de Viu l’Eliana alternatives que dinamitzen el sector del comerç local).

Els 8 cursos que s’han previst de moment per a impartir-se durant el present any es divideixen en trimestres: els primers tallers s’oferiran en el segon trimestre de l’any, donant-se formació en ‘Disseny gràfic’ (amb el programa Gimp, amb una durada de 30 hores); i ‘Disseny web’ (emprant el programari de codi obert WordPress, al llarg de 30 hores formatives).

Ja en el tercer trimestre del present any s’oferirà un curs pràctic de ‘Certificats electrònics’ (amb una durada de 16 hores i que permetrà als alumnes efectuar en el futur diferents gestions electròniques); un taller del paquet ‘Office’ (en un nivell avançat, amb 60 hores d’ensenyament); i un curs d’ofimàtica bàsica amb programari lliure (‘OpenOffice’, al llarg de 30 hores).

Finalment, l’últim trimestre del 2017 oferirà tres accions formatives: un curs sobre com crear una ‘Tenda on-line’ (amb una durada de 30 hores); un altre per a saber gestionar la factura electrònica (la ‘i-factura’, amb 16 hores d’ensenyaments); i un ‘Curs de manipulador d’aliments’.

Des del consistori es destaca la diversitat d’aquestes ‘Accions Formatives 2017’, que s’orienten a un perfil d’habitants molt heterogeni. A més, s’implica als membres de Viu l’Eliana (l’Associació de Comerciants, Restauració i Serveis del municipi)… i s’espera incrementar aquesta oferta, amb altres cursos que pròximament se sotmetran a estudi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*