Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixen caramels, regals i molta il·lusió a Vilamarxant

Cavalgada a Vilamarxant.
Cavalgada a Vilamarxant.
Cavalgada a Vilamarxant.
Cavalgada a Vilamarxant.

Sens dubte, la nit del 5 de gener és una de les més especials de l’any per als més menuts que esperen amb il·lusió l’arribada dels Reis de l’Orient. I així van esperar, divendres, els xiquets i xiquetes de Vilamarxant a Ses Majestats que arribaren, puntuals a les 18 h, per participar en la tradicional Cavalcada de Reis, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Els carrers del recorregut es van omplir de menuts i de gent de totes les edats que gaudiren d’una divertida i tradicional vesprada. La desfilada es va iniciar després que l’emissari reial rebera el permís de l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos Oltra, perquè s’iniciara l’espectacle.

Enguany, la Cavalcada va comptar amb novetats i diferents animacions, com ara una gran estrela que anunciava l’arribada del Reis Mags. Junt a ella, també desfilaren dos grans flamencs, i el públic va poder gaudir d’acrobàcies, malabars amb foc i de dos camallargs. També va actuar el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, amb una gran representació infantil, que va ballar la tradicional Dansa dels Llenyaters i la Nadala de Xest.

Un espectacle que precedia l’arribada de la comitiva reial, formada per una gran filera de patges i una carrossa, en forma de camell, que transportava a Melcior, Gaspar i Baltasar. Tancaven el grup, els més de 200 regals que després Ses Majestats i els seus ajudants van portar a diferents domicilis de Vilamarxant. Tots van passar pels carrers Sant Blai, Sant Miquel, Villarroya i Sant Jaume, repartint caramels sense gluten, altres llepolies i alguns joguets entre els més menuts.

A continuació, van ser rebuts a l’Ajuntament, on els esperaven desenes de xiquets i xiquetes, a més de la Mare de Déi i Sant Jose. Allí, els va ballar de nou el Grup de Danses i Pastorets. Després, van pujar a la balconada per saludar a totes i tots els assistents junt a Jesús Montesinos, qui els va donar la benvinguda i va convidar a tota la població a gaudir de la nit de Reis i de la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar al poble.

Finalment, els més menuts van poder agrair als Reis de l’Orient la seua visita i es van fotografiar amb ells, desitjant que tornen a omplir d’il·lusió i somnis els carrers i el poble de Vilamarxant l’any que ve.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*