Més de 50 persones participen a la bebeteca en la Pobla de Vallbona

Participants al projecte Bebeteca a La Pobla de Vallbona. tc.c

Participants al projecte Bebeteca a La Pobla de Vallbona. tc.c
El passat dijous va arrancar una nova activitat a la Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona. Es tracta de la Bebeteca, un taller per a nadons des dels huit mesos fins passats els dos anys en què de manera didàctica s’intenta acostar en el món dels llibres als més menuts. Mitjançant música, percussió, teatre, cançons i expressió corporal els bebés coneixen un llibre.

Cada xiquet està acompanyat per un adult i les classes s’impartixen cada dijous en la Biblioteca a les 17.30 hores. Durant quaranta-cinc minuts l’educadora infantil Núria Nácher, utilitza diverses tècniques que estimulen els nadons.

A hores d’ara ja s’han inscrit més de 50 persones i estan fent-se torns per a què tots puguen participar-hi donat que en cada classe poden estar 15 persones.
Per a la pròxima setmana es repetirà l’activitat amb el llibre “Bichitos” però ja estan preparades altres propostes amb dramatitzacions teatrals i música clàssica.

Esta activitat organitzada per la Biblioteca Municipal ha tingut molt bona rebuda pels veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona i és l’únic municipi que ho impartix a tota la comarca del Camp de Túria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*