Presentació a la Pobla de Vallbona de «Insomniador» de Cèsar Martí

Este divendres 15 de gener d’aquest recentment estrenat 2016 s’esdevindrà la presentació d’Introducció Als Esports De Muntanya a La Casa Gran La Pobla de Vallbona (Camp de Túria).

L’acte començarà a les 19.30h amb la presentació i amb la presència, per descomptat, dels autors així com de representants de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament La Pobla de Vallbona que hi col·laboren, de valent, en aquesta jornada.

Cap a les 21h, i només per 5€, es prepararà un sopar que inclourà entrepà (amb opció omnívora o vegana), picadeta (papes, olives…) i beguda. Si et quedes a sopar, per favor, cal que reserves plaça mitjançant aquest formulari: http://goo.gl/forms/BnfCp1ZmnR

En acabar de sopar, cap a les 22h, s’arrodonirà aquesta fita amb 3 peces de microteatre a càrrec d’actors i actrius valencians de renom: «Bolis», «Mala Pécora» i «I per un milió?».

Essent, com és, una fita important per a mi, volgués demanar-te que ens dónes un cop de mà amb la difusió, compartint i convidant a tots els que hi puguen estar interessats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*