Una conferència en l’EPA i una obra de teatre en l’Auditori de L’Eliana, propostes culturals per als dies 20 i 21

'La millor cançó del món', de la companyia valenciana 'Ornitorincs'.
'La millor cançó del món', de la companyia valenciana 'Ornitorincs'.
'La millor cançó del món', de la companyia valenciana 'Ornitorincs'.
‘La millor cançó del món’, de la companyia valenciana ‘Ornitorincs’.

El ritme de les activitats culturals mai es deté a l’Eliana: demà s’oferirà una conferència en l’Escola Permanent d’Adults (EPA), mentre que el dissabte hi haurà una altra interessant proposta: l’obra de teatre ‘La millor cançó del món’.

L’aposta de la corporació municipal de l’Eliana per la Cultura es manté setmana a setmana. I dos bons exemples ens fan encarar els pròxims dies amb interessants propostes que esperen ser gaudides pels qui les ofereixen.

El primer cas és el de la conferència ‘Un físic en l’Òpera’, que forma part del programa d’activitats ‘Al voltant de la ciència’. En aquesta ocasió, Rafael Garcia Molina s’encarregarà d’expandir la ment dels presents. Aquest catedràtic de Física Aplicada en la Universitat de Múrcia es proposa explicar que la ciència pot estar tan present en les composicions musicals com l’està en la literatura o en el cinema.

Acompanyat per Pedro Uris, qui actuarà com a presentador, i amb Jesús Navarro com a coordinador, Rafael Garcia Molina explicarà que existeixen exemples en l’òpera en els quals ciència i música aixequen ponts i aconsegueixen elaborar grans obres. La sala multiusos de l’edifici de l’EPA acollirà aquesta activitat, que té una entrada gratuïta i que començarà a les 19:30 hores de matí (20 d’octubre).

Per a l’endemà queda una altra magnífica proposta: l’obra de teatre ‘La millor cançó del món’, de la companyia valenciana ‘Ornitorincs’. Sobre l’escenari actuaran Víctor Lucas, Diego Braguinsky, Mamen Mengó, Paula Braguinsky i Maria Zamora. Dirigeix aquest thriller Jaime Pujol, mentre es convida a l’espectador a reir, emocionar-se i reflexionar.

La trama d’aquesta obra és molt trepidant: dos homes i una dona desperten en una càmera subterrània, sense saber com han arribat allà. No hi ha eixides, només un piano de cua en el centre de l’estada. Apareix llavors un individu emmascarat i amb la veu distorsionada, que els proposa un ‘joc’: compondre i cantar la millor cançó del món, en menys de 24 hores… si no ho aconsegueixen, moriran.

Com acabarà tot? Seran capaços els personatges d’evitar la seua mort? L’obra proposa un carrusel d’emocions, en el qual es combina l’humor amb la intriga; en suma, estem davant una obra en la qual la música (i les sorpreses) són els protagonistes. L’Auditori acollirà aquesta obra, a partir de les 19:30 hores del dissabte 21 d’octubre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*