Bunyol acull el II Congrés Autonòmic de Comerç organitzat per Unió Gremial, Ajuntament i l’Associació de Comerciants

Unió Gremial, Ayuntamiento de Buñol y la Asociación de Comerciantes y Empresarios de Buñol han organizado este pasado domingo el II Congreso Autonómico de Comercio.
Unió Gremial, Ayuntamiento de Buñol y la Asociación de Comerciantes y Empresarios de Buñol han organizado este pasado domingo el II Congreso Autonómico de Comercio.

Post també disponible en: Castellano

Unió Gremial, l’Ajuntament de Bunyol i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Bunyol han organitzat aquest passat diumenge a l’esmentada localitat el II Congrés Autonòmic de Comerç.

La Biblioteca Municipal i el Museu de la Tomatina han estat els espasios elegits per desenvolupar un programa compost per diferents conferències dedicades al comerç, a més de diferents activitats lúdiques.

L’obertura del congrés s’ha realitzat amb diverses intervencions: les de Rebeca Torró, secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Consum; la de Rosa Ana Seguí, directora general de Comerç; de Francesc Ferrer, President d’Unió Gremial; i de Jonquera Carrascosa, l’alcaldessa de Bunyol.

També va assistir a la jornada la secretària autonòmica de Model i Finançament de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, la buñolense Mako Mira.

La primera ponència ha versat sobre com Desenvolupar models de negoci sostenibles basats en la relació amb el client, tècniques de mapeig per al petit comerç, a càrrec de Vanessa Camps, Co-directora del Màster d’Estratègia d’Empresa de la Universitat de València, professora de la facultat d’Economia i de la càtedra del bé comú de la Universitat de València.

La segona ponència s’ha desenvolupat sobre La felicitat com a motor de transformació del comerç i de la fidelització comercial, per Juan Planes, Llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC València i President-fundador de desencadena TEU Potencial.

La tercera ponència, La digitalització del comerç local: Nougremial, ha estat impartida per Dario Spitaleri, arquitecte de Software i Consultor de Negoci de Essedi it Consulting.

La cloenda de la part de les comunicacions del congrés ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, del president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer, i del president de l’Associació d’Empresaris de Bunyol i Comarca, Pedro Rubio.

A la tarda es van realitzar diversos tallers pràctics d’eines digitals. I els assistents van poder treballar amb la nova plataforma Nou Gremial.

Durant el congrés, també hi va haver un programa lúdic alternatiu, amb tallers i mostres d’artesania del Centre d’Artesania de la Comunitat. A més de jocs, tallers i animacions per a tots els públics. Durant la tarda també es va poder participar en una interessantíssima visita guiada al Castell de Bunyol.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*