Ciutadans multiplica el seu suport a la Ribera Alta després del 28-A

Post també disponible en: Castellano

L’actual responsable de política municipal de Ciutadans (Cs) a Alzira i candidat a l’alcaldia, Miquel Vidal, ha manifestat la seva satisfacció perquè “Ciutadans ha multiplicat el seu suport en les passades eleccions del 28-A”. Vidal ha explicat que “la comarca de la Ribera Alta s’ha tornat taronja augmentant el suport que el partit de Rivera ha aconseguit en l’última cita a les urnes”.

En aquest sentit, Vidal ha destacat que “la ciutadania d’Alzira ha mostrat la seva confiança en el projecte de Ciutadans atès que s’ha incrementat en gairebé un 40% el seu suport respecte als comicis anteriors”. Així mateix, “a nivell agregat a la Ribera Alta, el percentatge d’increment de vot a Ciutadans ha superat la xifra del 60% molt per sobre del PSOE amb un increment només del 13%”, ha assenyalat el candidat a l’alcaldia.

Finalment, el representant de Ciutadans ha agraït “la confiança en el projecte taronja que l’increment en més de 6.500 vots va demostrar el passat cap de setmana”. A més, ha declarat que “estem segurs que aquesta tendència es consolidarà el proper 26 de maig per oferir a la nostra ciutat el canvi que necessita”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*