El CD Bunyol aconsegueix una important victòria davant del Vallbonense (0-2) que el situa a només 6 punts del liderat

El CD Buñol. Foto Raúl Miralles.

El CD Bunyol té a l’abast el liderat. Foto Raúl Miralles.

El CD Bunyol s’ha imposat per 0 gols a 2 al Vallbonense a domicili. Una primera part en què els locals els han concedit la pilota i els blancs han intentat treure l’esfèric des del darrere, però els costava molt perquè estaven ordenats i replegats. Els locals ho intentaven en contres però sense perill, i això va portar a un partit light fins al descans.

A la segona part els blancs han estructurat una mica millor la sortida de pilota de forma organitzada i amb el pas dels minuts s’ha anat trencant el partit i aquí han estat superiors.

Els locals han tingut alguna ocasió a la contra, però el domini i els acostaments manifestos de gol eren el CD Bunyol
El resum final, en una bona acció, quan el partit per cansament i desgast estava més trencat i hi havia més espais, Manu va connectar amb Maxi i va fer el 0-1 al minut 87.
I oberta la llauna i amb poc marge, només quedava pressionar una mica i per emportar-se el Bunyol a casa els 3 punts. I això van fer: van donar l’últim arrencada que els va acabar de certificar els 3 punts, gràcies al gol obra de Manu Gasent, posterior a una targeta vermella directa als locals.

Després de la important victòria, el CD Bunyol queda setè amb 15 punts; a només 6 punts del liderat. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks