El Xiva CF es porta per golejada el derbi contra l’Atlètic Turís (7-1)

Chiva golea en un derbi de La Hoya muy intenso al Macastre.

El Xiva CF de Germán està en ratxa i no vol perdre cap punt per encapçalar la lluita dalt. Per això va intentar, i més a casa, no donar opcions al rival i sumar els 3.

Els primers 10 minuts van ser monopolitzats pels chivanos, els qui van fer una declaració d’intencions anotant 2 gols en tot just minuts, mèrit d’Ignacio i César.

Els gols van deixar bastant noquejats als turisanos, per això van aguantar l’envestida chivana, però a la vora del descans, en una jugada molt bona i combinativa de Xiva, van encaixar el tercer de la tarda, obra de Cèsar, qui tindria una tarda molt encertada.

Després del descans, els equips seguien en mateixes dinàmiques, un portant la batuta i altres intentant contrarestar, però qui va colpejar va ser de nou Chiva i de nou César per completar el seu hat trick.

A partir d’aquí seria quan ja les aspiracions dels turisanos es van anar rebaixant i van veure la suma de punt com una cosa massa utòpic. D’aquí que després del 4-0, als pocs minuts arribés el pòquer, de peus d’Albert Medina.

Passada la hora de joc, els chivanos van tornar a acovardir l’àrea petita dels veïns, en dues ocasions, fent el sisè i setè gol.

No obstant això, sí van tenir una ocasió de reduir la diferència de gols, i la van aprofitar, ja que Jorge Gómez va fer el gol de l’honra, per reduir distàncies al 71 ‘.

Però serviria de poc, ja que el físic anava a menys i les diferències personals es feien de notar, de manera que la golejada es va portar fins al final.

Després del 7-1 final, el Xiva CF queda líder amb 64 ​​punts i el Turís Atlètic cuer amb 2 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks