Els pilots bunyolenses d’Enduro Infantil inicien la temporada al capdamunt de l’calaix

Los pilotos de Buñol inician la temporada en lo más alto el cajón.

Dissabte passat, 11 de gener, es va celebrar la primera prova del Campionat d’Enduro i Enduro Infantil puntuable per al campionat de la Comunitat Valenciana i MotoDes en el dur circuit de la Pesquera (Conca).

Un matí molt freda a 2 graus de temperatura quan van arrencar els pilots de la categoria E65 on Vicente Galarza va saber imposar la seva llei de guanyador de la passada temporada i des del començament de la prova es va situar primer i així va finalitzar en les tres voltes que havien de de registrar.

També el seu company de l’Equip Andreu Competició 28, Jaume Ballester en la seua categoria de I85 va ser el màxim exponent d’aquesta prova a la qual va haver de fer quatre voltes a aquest magnífic i dur circuit aconseguint també la victòria.

Aquests dos petits-grans pilots de Moto Club Bunyol estan abocats a conquerir una altra vegada els campionats en la seva categoria d’Enduro Infantil de la Comunitat Valenciana i MotoDes, i igualment lluitar pel d’Espanya que se celebrarà en properes dates una de les proves aquí a la Pesquera. Informa, Elio Zanón.