17 veïnes de Vilamarxant completen el curs de defensa personal organitzat per la Policia Local

Post també disponible en: Valencià

Divendres passat va finalitzar esta formació amb el lliurament de diplomes
Divendres passat va finalitzar esta formació amb el lliurament de diplomesDivendres passat va finalitzar esta formació amb el lliurament de diplomes

La Policia Local de Vilamarxant i la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament van organitzar la setmana passada un curs de defensa personal per a dones.

Com en edicions anteriors, esta formació va tindre molt bona acollida. Van completar les sessions 17 veïnes de Vilamarxant que van interioritzar diferents habilitats per desenvolupar la seua pròpia autodefensa.

En total, van tindre lloc tres sessions d’una hora i mitja cadascuna. Les classes van ser pràctiques i en elles les participants van aprendre tàctiques i estratègies per fer front a qualsevol tipus d’atac o agressió. Han conegut posicions de seguretat i de guàrdia, bloquejos i la resposta a diversos tipus d’atacs, així com moviments de protecció.

Estos consells poden ser d’utilitat en qualsevol context en que vegen perillar el seu espai i la seua integritat personal, sabent com fer front a ells sempre baix un criteri de proporcionalitat.

Divendres passat van finalitzar les classes amb el lliurament de diplomes per a les persones participants.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*