235 microempreses d’Utiel presenten sol·licituds per a accedir a les subvencions municipals Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Els beneficiaris rebran un increment de les ajudes ja que les sol·licituds presentades no aconseguixen l’import total del crèdit assignat

Un total de 235 empresaris / es han presentat la sol·licitud a l’Ajuntament d’Utiel per rebre la subvenció adreçada a microempreses del municipi amb l’objectiu de mitigar els efectes originats pel coronavirus.

Ahir finalitzava el termini perquè comerços, hostalers, autònoms i xicotetes empreses del municipi puguen beneficiar-se d’aquesta línia d’ajuts aprovada per l’Ajuntament d’Utiel com a pla de xoc per fer front a la crisi del COVID-19

Les empreses que han presentat la seua sol·licitud per accedir a aquestes subvencions locals pertanyen a sectors com alimentació, hostaleria, tèxtil, papereries, òptiques, perruqueries, salons de bellesa, agències de viatge, asseguradores, acadèmies, construcció etc.

Increment d’ajudes

Les subvencions destinades a microempreses del municipi contemplen una quantia total de 225.000 € que inicialment s’anava a distribuir en 700 € per a aquelles microempreses que hagen cessat la seua activitat i de 525 €, 350 € o 175 € per a aquelles que hagueren registrat una reducció en la seua facturació com a conseqüència de l’estat d’alarma.

No obstant això, el nombre de sol·licituds presentades no ha assolit l’import total d’aquesta partida pel que, l’import sobrant es distribuirà entre els beneficiaris.

Tal com apareix detallat en les bases reguladores d’aquests ajuts municipals, el 70% de l’crèdit sobrant es dirigirà a incrementar linealment les subvencions concedides a beneficiaris obligats a el cessament d’activitat i el 30% restant es repartirà entre els casos que hagin justificat la reducció de facturació.

Comissió de valoració

En propers dies, la comissió de valoració creada a l’efecte es reunirà per avaluar les sol·licituds presentades i la documentació aportada per determinar els beneficiaris finals d’aquestes ajudes i els imports corresponents a cada un d’ells.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*