500 veïns de l’Eliana demanen derogar la “Llei Celaá”

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de L’Eliana juntament amb membres de Noves Generacions han instal·lat aquest dissabte dues taules informatives a la Plaça de l’Ajuntament ia la zona de Parc per comunicar amb la ciutadania i recollir signatures per derogar la nova llei educativa proposada pel Govern socialista de Pedro Sánchez, la LOMLOE, coneguda comunament com ‘Llei Celaá’.

El president de PP de l’Eliana, Sota Ibáñez, afirma que volen que es respecti el dret de les famílies a triar el model educatiu i el centre on escolaritzar els seus fills.

Els populars consideren que aquesta futura llei és un “atac” que atempta contra els drets dels ciutadans, esfondrant el model educatiu plural que ha permès a les famílies triar centre educatiu i garantir l’existència dels centres específics d’Educació Especial i garantir el castellà com a llengua vehicular.

Més de 500 veïns s’han donat cita per a subscriure la petició dels populars, “això vol dir que som moltes famílies les que no estem d’acord amb aquesta llei que ens volen imposar”, afirma Ibáñez.

Des del Partit Popular, han expressat que el model d’educació ha de ser dual, en què convisquin una educació pública forta i de qualitat amb l’escola concertada que garantisca la llibertat de les famílies per escollir el model en el qual volen educar els seus fills , defensen una educació en valors on s’escolti als mestres i es posi en valor la seua tasca, així mateix aposten pel trilingüisme per aconseguir que a l’acabar l’ensenyament obligatori tots els alumnes dominen la llengua valenciana, el castellà i l’anglès.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*