8 estudiants de l’Eliana reben el Premi extraordinari al rendiment acadèmic

Post també disponible en: Castellano

Els i les alumnes de Primària de quatre centres públics i privats de la localitat han obtingut una nota mitjana de 10.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit els Premis extraordinaris al rendiment acadèmic, corresponents al curs 2009/2010, a un total de 8 estudiants elianeros i elianeres. La nota mitjana de l’alumnat en les àrees de 5é i 6é d’Educació Primària ha sigut de 10.

En concret els i les estudiants corresponen a un total de quatre centres privats i públics de la localitat. Així, els guardonats són Áxel Gobbetti i Andrea Márquez del CEIP Verge del Carmen, Irene Chofré, Hugo Monteagudo i Esther Ochoa del centre Helios, Chen Yi Cui i María López del Iale i Guillermo Anadón del col·legi Rivas Luna.

L’obtenció d’aquest premi extraordinari es farà constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar aquesta etapa educativa i abans de passar a Educació Secundària Obligatòria (ESO). A més, tots ells rebran un diploma a l’excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic organitzat per a això.

El primer edil, Salva Torrent, ha felicitat personalment els i les alumnes i als seus familiars a través d’una carta en la qual ha destacat l’esforç mereixedor de ser reconegut així com els resultats acadèmics obtinguts. “L’Eliana, com a Ciutat Educadora, vol posar en valor aquests resultats que confirmen que l’educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania”, ha destacat l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*