Activitats escolars a Xest per a conscienciar sobre la cura del Medi marí 

Post també disponible en: Castellano

En el marc de les activitats d’educació ambiental que es realitzen des de la regidoria de Medi Ambient en els centres educatius, la setmana passada es va realitzar un taller sobre prevenció de residus en el Medi marí, en el CEIP Ana Lluch, dirigit a l’alumnat de 1r i 2n de Primària.

L’activitat va ser impartida per l’educadora ambiental municipal, Sandra Fraile, i va començar amb una explicació sobre quins residus humans arriben als entorns naturals, concretament a les mars, com es pot previndre aquesta situació i com s’han de separar i reciclar els residus existents. Per a això, la tècnica va proposar un joc de pescar fem en el qual l’alumnat devia, després, depositar cada residu en el contenidor adequat. Durant el taller es van donar a conéixer diferents espècies autòctones del Mediterrani i es va reflexionar sobre les conseqüències negatives de la pèrdua de Biodiversitat i la sobrepesca.

“L’objectiu de l’activitat és que els alumnes i les alumnes coneguen als éssers vius que habiten la mar i que s’acosten, de manera amena i divertida, als problemes que pateixen a causa de les alteracions que produïm les persones en el seu ecosistema”, ha apuntat Fraile.

Per part seua, el regidor de Medi Ambient, David Pujals, també ha incidit en la importància de la sensibilització de l’alumnat amb l’entorn. “Els tallers d’educació ambiental que impartim busquen l’empatia de l’alumnat amb el Mitjà, visibilitzant les conseqüències negatives que poden tindre les accions humanes sobre mars, oceans i boscos. Agraïm als centres que se sumen a totes les activitats que proposem”, ha apuntat Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*