Ademús és triat com a seu del Campionat d’Espanya Júnior 2023 de Raid de Cavalls

Post també disponible en: Castellano

Serà en la distància de 100 Km, també albergarà la modalitat JJ (Jov Jin 1), així ho ha confirmat la Real Federació Hípica Espanyola en la seua última reunió de Junta Directiva. 
Ademús continua creixent com a seu organitzadora d’aquesta disciplina eqüestre en tots els nivells.

Ademús porta apostant per ser un referent en la disciplina eqüestre de resistència a escala nacional des de fa diversos anys, i els resultats fins hui han sigut excel·lents. Prova d’això és que ja ha sigut seu organitzadora en díhuit ocasions de diferents proves internacionals i autonòmiques des de l’any 2017.
En aquesta progressió ara reben una immillorable notícia: la seua elecció com a seu del Campionat d’Espanya Júnior i JJ 100Km per a l’edició 2023. Així ho ha oficialitzat la RFHE una vegada que ha fet públic totes les seus dels diferents Campionats d’Espanya.
La data en la qual Ademús acollirà aquesta prova serà del 10 al 12 de novembre de 2023 en el marc de la seua XX edició del Raid Internacional del Racó d’Ademús “Encreuament de Camins”.

Amb aquesta notícia, Ademús no sols aconsegueix augmentar la seua marca pròpia a nivell esportiu sinó que també suposa un immens atractiu turístic, la qual cosa fomenta l’arribada de visitants de totes les parts d’Espanya i de la resta del món per a continuar contribuint a la dinamització d’un territori tan bonic com és el Racó d’Ademús, com va succeir en l’última prova disputada al novembre on es va disputar la Copa de la Reina, on van rebre fins a 11 nacionalitats diferents, albergant més de 100 cavalls i superant les 1.000 persones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*