Ademuz acull un programa formatiu per a impulsar l’hostaleria

Post també disponible en: Castellano

És una iniciativa dirigida als professionals locals i dissenyada segons les seues necessitats per l’Ajuntament d’Ademuz, el CDT i el servei de Turisme de la Diputació de València

L’Ajuntament d’Ademuz ha acollit aquest migdia la presentació d’un nou projecte impulsat pel consistori local, en col·laboració amb el CDT de la Generalitat Valenciana i el servei de Turisme de la Diputació de València, per a impulsar l’hostaleria a la comarca mitjançant un programa formatiu per a professionals en actiu, segons les seues necessitats actuals.

“L’acció sorgeix de la necessitat de potenciar l’oferta hostalera en tot el Rincón de Ademuz i captar noves iniciatives que complementen l’actual, a més de professionalitzar-la i centrar-la en l’oferta del producte de proximitat, factors clau en el desenvolupament del turisme d’interior”, segons el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor.

Els continguts del programa formatiu Impulso a la Hostelería de Ademuz s’han dissenyat segons les demandes dels professionals locals, així com les dates i llocs de celebració, en una clara aposta per col·laborar en la cobertura de les seues necessitats i personalitzar les accions formatives en el territori.

El cicle formatiu inclou dues accions sobre “Cuina rendible i de proximitat”, que se celebrarà del 14 de març al 4 d’abril, i “Gestió i control de costos en restauració”, que s’impartirà del 21 al 31 de maig. Ambdues es desenvoluparan en les instal·lacions de l’Ajuntament d’Ademuz i de l’àrea recreativa Els Arenals del municipi.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que es tracta d’una “proposta de traslladar al territori la necessitat de donar entre tots la nostra millor versió”. En aquesta línia, ha assenyalat que “el món ens repta a evolucionar i avançar, i no hi ha millor forma que a través de la formació”, a més de recalcar que “la gastronomia és un pilar fonamental per a entendre la proposta de valor del nostre territori”.

A més, Colomer ha ressaltat que “el Ricón de Ademuz i les seues característiques lligades al paisatge i al producte pot oferir una experiència singular i única” i ha incidit en què “la gastronomia pot ser una de les grans raons inspiradores d’un viatge”.

Per part seua, l’alcalde d’Ademuz, Ángel Andres González, ha agraït “enormement” el suport prestat pel CdT i el servei de Turisme de la Diputació de València, acostant a la comarca l’oferta formativa del CdT i, al seu torn, adaptant-la a les necessitats reals del nostre territori.

“Ara només ens queda que el sector aprofite al màxim l’oportunitat formativa que se li ofereix i que aquestes accions formatives servisquen per a despertar la iniciativa emprenedora en el sector de la restauració, tan necessària en aquests moments per a Ademuz i, en conseqüència, el Rincón de Ademuz”, ha manifestat.

Les inscripcions en el programa formatiu s’han de realitzar a través de la pàgina web www.cdt.gva.es.

Aquells que ho desitgen poden contactar amb la Tourist Info d’Ademuz per a sol·licitar suport en la tramitació de la inscripció, a través del telèfon i WhatsApp 673505131 o el correu electrònic turismo@ademuz.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*