Alfarp acull el primer taller del projecte educatiu en valors ‘La Comunitat de l’Olivera’

Post també disponible en: Castellano

El municipi de la Ribera inicia la primera de les 24 actuacions narratives del conte editat i distribuït per la Diputació, amb l’assistència de la responsable de Modernització i Govern Obert, Mentxu Balaguer

La Diputació de València, a través del àrea de Govern Obert i Participació, ha iniciat la celebració dels tallers formatius i lúdics ‘La Comunitat de l’Olivera’ en els centres escolars, començant pel col·legi Sant Jaume Apostol d’Alfarp, on ha assistit la diputada Mentxu Balaguer, acompanyada pel regidor de Cultura, Jordi Juanes, i la directora del centre, Delmi Añó.

Com ha explicat la diputada Balaguer, “l’objectiu és transmetre i fomentar valors com la cooperació, la col·laboració, la participació, el respecte, el consum o el creixement sostenible inherents a la Responsabilitat Social a l’alumnat d’Infantil i Primària, a través del conte i els materials de ‘La Comunitat de l’Olivera’, editats i distribuïts per la corporació provincial.

En total es realitzaran 24 actuacions narratives orals, una de les quals està programada durant la celebració de la I Fira de Responsabilitat Social de la Diputació de València. En els tallers, es treballa el conte ‘La Comunitat de l’Olivera’ de manera lúdica perquè els escolars consideren els valors de la responsabilitat social, necessaris i imprescindibles en la seua forma de vida.

Amb estes activitats infantils, la Delegació de Transparència i Govern Obert promou accions ètiques i responsables, encaminades al bé social comú i, sobretot, al benestar social i la qualitat de vida de la ciutadania.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*