Anecoop Cellers s’alça novament com a Millor Productor d’Espanya en Mundus Vini

cof

Post també disponible en: Castellano

Anecoop Cellers obté un total de 43 medalles del seu pas per la 28a edició del prestigiós concurs celebrat a Alemanya

L’edició de primavera del Mundus Vini, un dels concursos de major prestigi del panorama vinícola mundial, ha reconegut a Anecoop Cellers com el Millor Productor d’Espanya (Best Producer Spain). Els seus vins han obtingut en el concurs 43 medalles, 20 d’or i 23 de plata, en el seu pas per la 28a edició del certamen celebrat recentment a Alemanya. 

Aquest reconeixement consolida el seu posicionament com una de les millor valorades pels experts, ja que a principis de 2020 ja va obtindre per tercera vegada el títol de “Millor Cooperativa d’Espanya” que atorga el Berliner Wein Trophy i en 2019 va tornar a situar-se dins del top 30 de cellers del món, segons el rànquing de vins i espirituosos (*WRW&S).

Alguns dels vins amb DO València premiats amb medalla d’or són: Venda del Port Nº12, 2018; Venda del Port Nº18, 2016; Juan de Juanes Verema Plata Ull de llebre, 2019 o La Cova Negra, 2019, elaborats per la seua sòcia Celler La Vinya, de la Font de la Figuera, i Reymos V.O.; Vida Vinya Tendida Moscato Blanco; L’Encert Brut o Cala de la Mar Rosada, de Cellers Reymos, de Cheste. Elaborats pel seu celler col·laborador amb DO Navarra, Cellers Sant Martí, han obtingut or els vins Castillo de Tafalla Old Vines, 2019, Domini de Unx Garnacha Rosat de Llàgrima, 2020, Goanail, 2020 i La Calma Màgica Negre, 2017, entre altres.

El jurat va avaluar 7.300 vins procedents de 39 països durant 20 dies de tast, ja que aquesta es va realitzar en xicotets grups a causa de la pandèmia.

 Sobre Anecoop Cellers

Anecoop va començar la comercialització de vi en 1986. L’oferta dels seus cellers sòcies, Celler La Vinya i Cellers Reymos, de la DOP València i dels cellers col·laboradors, Cellers Sant Martí i Projecte Unsi S. L., de la DO Navarra, i Cellers Marqués de Reinosa, amb DO La Rioja, fa de la diversitat una dels seus avantatges més competitius. Els nombrosos reconeixements internacionals obtinguts avalen el continu esforç que realitza Anecoop Cellers per adaptar la seua oferta vinícola als gustos del mercat. Actualment, exporta a 42 països.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*