Anecoop Cellers suma 13 noves medalles a Frankfurt

Post també disponible en: Castellano

Els vins dels seus cellers associats reben un Gran Or, quatre Ors i huit Plates
Anecoop Cellers i els seus cellers sòcies han tornat a guanyar-se el respecte de la crítica per mèrits propis, sumant 13 noves medalles en el certamen Frankfurt International Trophy, celebrat a la ciutat alemanya de la qual pren el seu nom. Aquest certamen reuneix cada any a professionals de diferents sectors, així com sommeliers, per a conformar el jurat que enguany ha catat un total de 4.108 mostres de 50 països. D’aquestes, 2.781 mostres eren per a la categoria de vins, 740 per a la de cerveses i 587 per a la d’espirituosos. 
De les 13 medalles que el grup vitivinícola suma al seu palmarés, una ha sigut un Gran Or, quatre medalles d’Or i huit medalles de Plata. 
Amb D.O. Navarra, el vi Domini de Unx Rosé 2021 de Cellers Sant Martí (Sant Martí de Unx), s’ha alçat amb el màxim guardó, la medalla Gran Or. Elaborat pel mateix celler, ha aconseguit medalla d’or el negre Castillo de Tafalla Old Vines 2021. 
Les valencianes Celler La Vinya, de La Font de la Figuera i Cellers Reymos, totes dues amb D.O.P. València, sumen tres medalles d’or, dos per a la primera amb els vins El Serre Reserva 2018 i Castillo de Catadau Rosé 2021, i el tercer per a Vinya Cecilia Moscato Rosé, elaborat pel celler de Xest. 

Sobre Anecoop Cellers

Anecoop va començar la comercialització de vi en 1986. L’oferta dels seus cellers sòcies, Celler La Vinya, i Cellers Reymos, totes dues amb DOP València, i Cellers Sant Martí i Projecte Unsi S. L., amb DO Navarra, així com de la col·laboradora Cellers Marqués de Reinosa, amb DO La Rioja, fa de la diversitat una dels seus avantatges més competitius. Els nombrosos reconeixements internacionals obtinguts avalen el continu esforç que realitza Anecoop Cellers per adaptar la seua oferta vinícola als gustos del mercat. En 2021 va comercialitzar els seus vins a en 50 països.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*