Anecoop Cellers suma 50 medalles en els concursos alemanys 

Post també disponible en: Castellano

L’edició d’hivern del principal aparador de vins del món, Berliner Wein Trophy, reconeix la qualitat dels vins de Anecoop Cellers amb 22 medalles d’Or, a les quals cal sumar les rebudes en l’edició de primavera del concurs Mundus Vini, que va premiar els vins de Anecoop amb altres 10 medalles d’Or i 18 de plata.

Anecoop Cellers i els seus cellers sòcies celebren l’entrada en la primavera amb un bany de medalles. I és que el seu pas per dos dels certàmens alemanys de referència no ha pogut ser millor. Si en l’edició d’hivern del Berliner Wein Trophy el recompte ascendeix a 22 medalles d’Or, no és menys important la suma de guardons de l’edició de primavera del Mundus Vini que llança un total de 10 medalles d’Or i 18 de Plata. 
El Berliner Wein Trophy va registrar més de 8.300 vins que el jurat internacional va avaluar durant els 8 dies de degustació. I en la seua deliberació, baix supervisió notarial, va premiar a Anecoop Cellers amb 22 medalles d’Or. 
Per citar algunes, entre les referències premiades destaquen Juan de Juanes Verema Or Negre 2020, L’Enfile Blanco 2022 o Cañadelas 718 2020, elaborades per Celler La Vinya; Castillo de Xiva Mistela Moscatell i L’Bella Valenciana de Cellers Reymos i Unsi Terrasses Negre 2020 i Unsi Terrasses Blanco 2022 de la navarresa Cellers Sant Martí. 
Mundus Vini 
Per part seua, els quasi 250 experts en vi procedents de 46 nacions reunits en el certamen Mundus Vini van concedir a Anecoop altres 10 medalles d’Or i 18 de Plata.
De les sis medalles d’Or obtingudes per la Vinya, cal destacar el reconeixement al seu negre La Iliada Cabernet Sauvignon Ull de llebre Syrah 2020 com Best of Xou València in Retail Markets, així com la concedida a un dels seus vins més nous, La Cova Negra Negre 2021. 
Els vins de Xest, Ametista Moscato Rosé i Sol de Reymos, també han sigut reconeguts amb medalla d’Or. I Gonzalo Celayeta Rosé 2022 i Vessants de Unx Garnacha Blanca 2022 comparteixen aquest guardó per part del celler amb D.O. Navarra, Cellers Sant Martí.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*