Arranca el període de votacions dels cartells de la Fira Utiel Gastronòmica 2023

Post també disponible en: Castellano

S’han presentat 7 obres al concurs de cartelleria que podran votar-se fins a l’11 de setembre en la pàgina oficial de Facebook d’Utiel

Divendres passat, 25 d’agost concloïa el termini d’admissió de cartells per a participar en el concurs de cartelleria de la Fira Utiel Gastronòmica 2023 que en aquesta edició ha comptat amb un bon acolliment.

En total s’han presentat 7 obres inèdites amb creativitats molt variades: “Abstracció cabezona” , “Assaboreix Utiel”  “Gastrochat” ” Orígens” “Patrimoni” “Ram” i “Estovalles”.

VOTACIONS

Les bases del concurs contemplen una primera fase de votació popular de totes les obres presentades a concurs a través de la pàgina oficial de Facebook d’Utiel Gastronómica i una segona fase en la qual la comissió organitzadora selecciona l’obra guanyadora entre les 3 més votades. 

El període de votació popular està obert fins a l’11 de setembre  en la pàgina oficial de Facebook d’Utiel Gastronòmica 

Entre els 3 cartells que reben el major número de “M’Agrada” , la comissió organitzadora seleccionarà l’obra guanyadora que representarà a la XXVI edició de la Fira Utiel Gastronòmica a celebrar del 20 al 22 d’octubre en el Passeig de l’Albereda.

La comissió organitzadora de la Fira Utiel Gastronòmica convoca un any més aquest concurs amb la finalitat de fer partícip a la ciutadania de la identitat i imatge promocional d’aquest consolidat esdeveniment gastronòmic que aquest 2023 celebra ja la seua XXVI edició.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*