Arranca el XV circuit cafè-teatre de Bunyol

Cartel del ciclo de café teatro 2019.
Cartel del ciclo de café teatro 2019.

Post també disponible en: Castellano

Cartel del ciclo de café teatro 2019.
Cartell del cicle de cafè teatre 2019.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Buñol organitza un any més el Circuit Cafè Teatre. En la seva XV edició, grans actuacions, màgia i humor es podran veure tots els divendres des d’aquest 25 de gener i fins al 22 de febrer. Comedy Pla, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Buñol i els pubs Chapí 9, Win s, Trenta-tres i La Bohème organitzen aquesta XV edició del Cafè Teatre a Buñol, en la qual col·labora el Grup Scout.

Comença aquest 25 de gener al bar La Bohème amb l’actuació de Raúl Quintana. L’1 de febrer serà al pub Trenta-tres amb Piter Pardo; el 8 de febrer, torn per a Diego Varea al local Win s, i el 15 de febrer, Darío Piera actuarà al Chapi 9.

L’última actuació serà el 22 de febrer, i comptarà amb un especial aniversari a la Sala El Mercat de la localitat. Doble actuació a càrrec de Pepita i Mariua. El servei de bar anirà a càrrec del grup escolta. Les artistes en aquesta última actuació citaran a les que han estat les regidores de Joventut, una iniciativa proposada per l’actual edil de l’àrea, Marta Pérez, i que busca el reconeixement a la seva tasca, treball i tenacitat perquè aquest circuit Cafè Teatre sigui una realitat totalment consolidada.

Durant aquests 15 anys les regidores de Joventut a l’Ajuntament de Bunyol han estat Giovanna Navarro, Pilar Garrigues, Maria Álvarez i Marta Pérez. Sobre això, Giovanna Navarro, la regidora que va arrencar la primera edició d’aquest circuit el 2004, ha detallat l’aposta fort que des de l’Ajuntament es va fer per un tipus de teatre nou, per a un públic juvenil, que complementava l’activitat cultural en uns mesos freds i que s’acostava a l’espectador un altre tipus d’entendre la cultura, l’espectacle i les arts escèniques en espais propers a l’espectador. Destaca la importància que aquest tipus d’iniciatives no es fes en municipis petits en aquell moment, «pel que era arriscat perquè no hi havia precedents, però coneixent al públic buñolense, tan amant de la cultura, de la música i del teatre, sabíem que seria un èxit, i així ha estat. Em sento molt orgullosa d’haver pogut participar en l’èxit d’aquest circuit, d’arrencar-i que tingui l’èxit assegurat any rere any, perquè els veïns esperen ia cada edició a principis d’any ».

Per la seva banda, Pilar Garrigues, que va agafar el llegat de la regidoria de Joventut en la següent legislatura, va saber que «havia de continuar amb aquest projecte, que cada any comptava amb un major nivell. Era una cita molt esperada ja no només per al públic més jove, sinó també per al de mitjana edat que espera els divendres per quedar a sopar i poder veure un gran espectacle de màgia o humor a l’abast de tots en bars del municipi a un preu molt testimonial ». Afegeix que el circuit va sorgir «per iniciativa veïnal, al que l’Ajuntament es va sumar, va voler apostar per aquest nou model de teatre i afortunadament ja podem parlar de la 15 edició».

Mentre que Maria Álvarez, la tercera regidora a agafar el testimoni del Circuit Cafè Teatre, no va dubtar a continuar-lo, «en consolidar una iniciativa que ja era del poble i i en la qual els bunyolers i bunyoleres van en massa». Diu que se sent «molt contenta i orgullosa que Bunyol compleixi la seva XV Aniversari del Cafè Teatre». Aquest circuit de cafè teatre, juntament amb les altres activitats culturals i socials que es realitzen des de l’Ajuntament i del teixit social de Bunyol, «mostren les ganes i la implicació que tenim tots d’enriquir-nos amb la cultura. I d’això, com a responsable durant uns anys, no puc estar més orgullosa. Esperem que sigui així durant molts anys més ».

Marta Pérez, actual regidora de Joventut buñolense i promotora de la realització d’aquest especial que celebra aquests 15 anys d’aniversari, ha volgut «agrair i destacar la gran tasca que les seves antecessores van realitzar. Giovanna Navarro va ser la que va impulsar aquesta idea, li va donar forma i la va posar en marxa amb molta il·lusió, i gràcies a ella avui podem gaudir d’aquest circuit que tant agrada a tots els públics. Després va agafar les regnes Pilar Garrigues, i van ser uns anys clau perquè es consolidés de manera excel·lent a Buñol ».

«Aquestes dues companyes ens ho van posar molt fàcil perquè en les següents legislatures, tant Maria Álvarez com una servidora li donéssim continuïtat a aquest esdeveniment juvenil que cada any compta amb més nombre d’assistents i de qualitat en les seves actuacions», ha afirmat .. l’edil buñolense, responsable de les últimes quatre edicions, ha assegurat que «com a edil de Joventut, em sento molt il·lusionada de ser l’encarregada de rebre i celebrar aquests 15 anys de Circuit Cafè Teatre de Bunyol. Hem treballat molt perquè aquest esdeveniment que ofereix oci en els mesos més apagats de l’any es converteixi en una cita imprescindible en el nostre calendari cultural ».

Todos los espectáculos, que empiezan a las 23,00 horas, cuestan 3 euros, mientas que el del 22 de febrero, especial aniversario, el precio será de 5 euros. «Excelentes espectáculos al alcance de todos en Buñol. Artistas de alto nivel que han actuado en numerosos teatros y televisiones líderes en España».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*