Benaguasil formarà a docents i alumnat per a previndre la violència LGTB en els centres educatius

Post també disponible en: Castellano

Benaguasil és dels primers municipis del Camp de Túria a formar a docents i alumnat a través de LGTB Education amb la col·laboració de Mirall Camp de Túria.

L’Ajuntament a través de l’àrea d’Igualtat, ofereix als docents i a l’alumnat de Benaguasil la possibilitat de realitzar cursos de formació en protocols de prevenció i actuació per a previndre la violència LGTB en els centres educatius.
Les sessions que seran impartides per LGTB Education, es realitzaran en línia i consten de dos mòduls de 4 hores cadascun. Prèviament, es realitzarà una reunió telemàtica a través de la plataforma MEET, on es presentarà la formació i es resoldran possibles dubtes.
Així mateix es realitzaran campanyes de sensibilització dirigides a l’alumnat per a mostrar-los les diferents realitats LGTB amb les quals es conviu en el dia a dia tant dins com fora dels centres educatius, ja que conéixer-les i respectar-les els ajudarà a crear un espai segur dins de les aules.

Lluita contra les conductes homofóbicas

La regidor d’Igualtat Alicia Molina ha assenyalat que “durant el període de col·legi i institut, els xiquets, xiquetes i xiquetes desenvolupen habilitats socials, creen nous llaços d’amistat i comença a formar la seua pròpia personalitat, per la qual cosa és molt important acompanyar-los en aquest procés des d’un punt de vista en el qual la diversitat i la igualtat siga present”. Es tracta també d’avançar-se al conflicte i que els professors puguen previndre conductes homofóbicas i detectar situacions de risc o d’existència de discriminació per als joves homosexuals, bisexuals i transsexuals”.
LGTB Education és una plataforma transversal encarregada de formar educadors en protocols de prevenció i actuació enfront de la violència LGTB en els centres educatius, així com impartir campanyes de sensibilització en l’alumnat tractant de crear espais segurs on poder créixer i formar-se.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*