Benaguasil obté 20.000 euros per a implantar un nou projecte de Smart Cities en les instal·lacions esportives

Post també disponible en: Castellano

Aquest projecte ha sigut un dels seleccionats per la Diputació de València per a rebre finançament.
Amb aquesta actuació Benaguasil continua apostant per noves tecnologies que milloren la qualitat dels serveis que ofereix l’administració local a la ciutadania.

L’Ajuntament de Benaguasil instal·larà dispositius intel·ligents en el Poliesportiu Municipal que contribuïsquen a millorar l’eficiència energètica en haver sigut beneficiari de la subvenció sol·licitada a la Diputació de València per a implantar un nou projecte de *Smart *Cities en el municipi.

L’actuació consisteix en la instal·lació d’una xarxa de sensors per a gestionar, monitorar i registrar tant el consum energètic com el nombre de persones que accedeixen a les instal·lacions esportives. Totes aquestes dades milloraran el servei que ofereix l’ajuntament als seus ciutadans ja que permetrà establir protocols de manteniment i neteja en funció del nombre de persones que utilitzen les instal·lacions així com permetrà estalviar costos en funció de les hores de més ús d’aquestes. 

Es tracta del segon any consecutiu que el Consistori *benaguasilero concorre a l’ajuda provincial i que aconsegueix obtindre el màxim possible, és a dir el 80% del cost del projecte presentat. Cal destacar que el pressupost del projecte era de 33.855 euros i que l’ens provincial es farà càrrec de 20.000 euros.

El regidor de Noves Tecnologies, Stephane Soriano ha posat en valor el projecte *Smart *City ja que “ens aportarà dades molt útils per a optimitzar la gestió en les instal·lacions esportives i la presa de decisions” i ha destacat l’aposta de l’equip de govern per “continuar implantant millores quant a qualitat de vida de la ciutadania i l’estalvi econòmic i energètic que ens pot aportar la tecnologia en els serveis municipals”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*