Bunyol Actua promet un mes de maig replet d’activitats culturals amb teatre, música, cinema i molts llibres

Post també disponible en: Castellano

Comencen els actes amb més “Viure de Cinema” i la representació teatral Els Remeis, premi Max 2021 al millor autor revelació a Fernando Delgado Hierro.

Exlimite Produccions, presenta Els Remeis, una co-creació escrita per Fernando Delgado-Hierro (premi Max 2021 al millor autor revelació) i dirigida per Juan Ceacero que podran gaudir en el Teatre Montecarlo el pròxim 13 de maig, ales 20,00 h.

Els Remeis és un barri de Sevilla construït en els anys 50. Els Remeis és una peça en la qual dos amics de la infància s’ajunten per a tractar d’entendre’s a força de representar-se; a ells mateixos, a les persones que van marcar el seu desenvolupament, al context social que va forjar la seua identitat. Els Remeis és un viatge al que queda en el propi cos: els gestos, els tons, les postures.

És una autoficció autodestructiva feta per dues persones desenraízadas que remouen la terra buscant una cosa a la qual agarrar-se. És una genealogia teatral, que indaga en la necessitat de la representació i en la seua capacitat transformadora. És una peça sobre l’amistat com a resposta enfront del desconcert.

Entrada anticipada: 10 euros.

Venda en els llocs habituals: Botiga de Roba i complements Marina, Kiosko Desi, Drogueria la Plaça i Biblioteca Municipal de Bunyol. 

Taquilla: 12 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*