Bunyol celebra el 9 d’Octubre amb un reconeixent a la labor de les societats musicals i dels sanitaris durant la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Aquest diumenge 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, la Sala El mercat de Bunyol alberga un acte institucional.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, dirigida per la regidora Mireia Parla, ha preparat un entranyable i emotiu acte aquest pròxim diumenge 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana a partir de les 19h a la Sala El Mercat, obert a tota la ciutadania.
L’acte arrancarà amb danses folklòriques valencianes a càrrec del Grup de Danses La Senyera. Després hi haurà un reconeixement a les societats musicals i als sanitaris pel seu treball en la pandèmia. “Volíem homenatjar-los en un sentit acte i on ells tingueren temps per a poder explicar, per a poder recordar-nos tot allò que han fet aquests dos últims anys pel nostre poble, per la cultura, pels joves talents i perquè continuàrem sent únics, units per la música de bandes, alguna cosa molt nostre. Tindran temps tots dos presidents de les societats musicals d’explicar-nos com van viure aquests temps”, destaca Mireia Parla, regidora de Cultura buñolense.
A més, també després d’ells serà el moment de reconéixer la labor diària que van fer i continuen fent per cuidar la salut de tots nosaltres, per garantir-nos seguretat en temps complicats, on tots oferien el seu millor somriure, “volem homenatjar-los i posar en valor la seua tasca diària, perquè sempre continuem agraint el seu treball tan imprescindible”, finalitza Parla.
Després d’aquests emotius homenatges hi haurà vi i dolços per a tots els assistents. Aquest acte pretén consolidar-se en pròxims anys i que ja forme part del calendari festiu de Bunyol, apassionat per la seua terra i les seues gents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*