Bunyol contractarà cinc professionals per al seu Punt de Trobada Familiar

Post també disponible en: Castellano

El Consistori bunyolense informa que es necessita un Treballador Social, un Educador Social, un tècnic d’Integració Social, un Auxiliar Administratiu i un tècnic en Promoció d’Igualtat. 

La regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives informa de la necessitat de contractació de diversos perfils professionals per al Punt de Trobada Familiar que pròximament s’obrirà a Buñol. En concret les figures professionals que es requereixen són:

  • 1 Treballador/a Social a mitja jornada
  • 1 Educador/a Social a mitja jornada
  • 1 Tècnic d’Integració Social a jornada completa
  • 1 Auxiliar Administratiu a mitja jornada
  • 1 Tècnic/a en Promoció d’Igualtat

Les persones interessades hauran d’enviar currículum a BUINSA a l’adreça de correu: info@buinsa.com.
El termini de presentació finalitza dilluns que ve 16 d’agost a les 14h. La selecció es durà a terme a través de la fundació Antonio Moreno, responsable de la gestió d’aquest servei dependent de la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La contractació està prevista durant aquest mateix mes d’agost.
Les persones contractades seran situades en el Punt de Trobada Familiar d’Utiel de manera provisional fins que el de Buñol estiga en funcionament i que en aquests moments es troba en fase de licitació.
El punt de trobada familiar és un servei específic que presta temporalment atenció professional especialitzada per a facilitar que els xiquets, les xiquetes i els adolescents puguen mantindre relacions amb els seus familiars o persones reunides durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d’infància i adolescència o altres supòsits d’interrupció de la convivència familiar.
La xarxa de punts de trobada familiar és un recurs social, universal i específic per a la infància i l’adolescència, que atendrà tant els casos derivats d’un òrgan judicial com els d’un òrgan administratiu.
L’edil buñolense Carles Xerri ha explicat que és una bona notícia que s’haja reestructurat el mapa dels PEF’s i que Buñol vaja a comptar amb un d’ells, ja que fins al moment moltes famílies de la nostra comarca havien de desplaçar-se fins a Utiel per a rebre aquest servei amb la problemàtica de la llunyania respecte dels seus llocs de residència.
“D’aquesta manera s’aposta per una millor atenció a la infància i adolescència així com a les seues famílies”, incidia el regidor Xerri.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*