Bunyol elimina les taxes de l’escola infantil, l’aula mentor i les pistes esportives

Despedida de Remedios Abasolo tras 37 años de trabajo en el Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol va celebrar en la vesprada d’ahir, dimecres, una sessió extraordinària en la qual la principal proposta va ser l’eliminació de diferents taxes, com les de l’escola infantil de Pasqua i Estiu, l’aula mentor o les de les pistes esportives del complex del Planell.
Com va explicar l’edil d’Hisenda, Manuel Sierra, l’escola infantil “tenia un preu molt reduït, quasi simbòlic, però el Govern d’Espanya ha aprovat una sèrie d’ajudes i finançament que ens permetrà córrer amb tot el cost sense que les famílies hagen d’aportar res i mantenint la mateixa qualitat del servei”.
Quant a les instal·lacions esportives del Planell, Manuel Sierra va explicar que “la recaptació també era molt xicoteta, en primer lloc perquè des de l’ajuntament col·laborem amb tots els clubs, equips i centres educatius cedint gratuïtament les instal·lacions”, i va afegir que “això se suma al fet que els conserges no tenen entre les seues funcions el cobrar, encara que fins l’any passat ho feien i se’ls retribuïa per això, però en 2023 ja no ho fan, i l’experiència dels tres primers mesos és que els usuaris han respectat les instal·lacions i les han utilitzades amb responsabilitat”.
És per això que Sierra va anunciar que en l’app municipal, en unes setmanes, estarà actiu el servei de reserva de part de les instal·lacions municipals, sense haver de pagar pel seu ús, “un compromís polític d’aquest Govern que podrem posar en marxa en breu”.
Tots els grups municipals van votar a favor de la proposta, excepte el PP que es va abstindre.

Altres punts
A més, en el ple es va aprovar els llocs públics on es podrà instal·lar publicitat electoral de cara a la cita amb les urnes del 28 de maig, i també els espais públics que es podran utilitzar per a realitzar actes de campanya.

Comiat de la Secretari
El ple va acabar amb un moment emotiu, i va ser el reconeixement al treball de la Secretari de l’Ajuntament, Remedios Abasolo, qui es jubilarà en breu després de 37 anys de servei a l’Ajuntament de Bunyol. Aquest era el seu últim ple.
Tots els grups polítics van tindre paraules de reconeixement a la seua labor professional i d’afecte en el personal cap a ella.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*