Bunyol És Esport torna amb grups de tennis i pàdel per a xicotets

Post també disponible en: Castellano

Víctor Sánchez, director tècnic de l’associació Bunyol És Esport, informa de la posada en marxa aquesta setmana de tres grups de tennis de quatre alumnes cadascun d’ells i per a la pròxima, d’un grup de pàdel de xiquets xicotets, dins del programa d’Escoles d’Iniciació Esportiva.

A causa de la situació sanitària després de tornar de les vacances de Nadal, totes les activitats esportives que estaven duent-se a terme van quedar paralitzades. Ara, després de permetre’s la realització d’activitat esportiva a l’aire lliure s’ha représ el tennis i el pàdel. Tot això en les instal·lacions del Planell de Buñol.

Així informava el Director Tècnic de Bunyol És Esport, que a pesar que el nombre d’alumnes inscrits des d’octubre a les seues activitats esportives s’havia vist minvat, finalment han pogut organitzar-se grups de patinatge i futbol sala. En el moment es puga continuaran amb aquests grups, i al pròxim curs escolar previne poder reprendre tots els grups i les disciplines esportives que s’estaven impartint abans de la pandèmia.

Aquests grups reben les classes de 15 a 17h fins al 30 de juny, per la qual cosa són a temps per a formar part d’ells qui desitge fer-ho encara en aquest curs lectiu. Per a això, Víctor Sánchez anima a entrar a la web www.bunyolesdeporte.com on podran trobar l’oferta esportiva i horaris d’aquest curs.

Aquestes Escoles d’Iniciació Esportiva, que formen part de clubs esportius del municipi, són impartides per professionals de l’esport.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*