Bunyol És Esport torna amb grups de tennis i pàdel per a xicotets

Post també disponible en: Castellano

Víctor Sánchez, director tècnic de l’associació Bunyol És Esport, informa de la posada en marxa aquesta setmana de tres grups de tennis de quatre alumnes cadascun d’ells i per a la pròxima, d’un grup de pàdel de xiquets xicotets, dins del programa d’Escoles d’Iniciació Esportiva.

A causa de la situació sanitària després de tornar de les vacances de Nadal, totes les activitats esportives que estaven duent-se a terme van quedar paralitzades. Ara, després de permetre’s la realització d’activitat esportiva a l’aire lliure s’ha représ el tennis i el pàdel. Tot això en les instal·lacions del Planell de Buñol.

Així informava el Director Tècnic de Bunyol És Esport, que a pesar que el nombre d’alumnes inscrits des d’octubre a les seues activitats esportives s’havia vist minvat, finalment han pogut organitzar-se grups de patinatge i futbol sala. En el moment es puga continuaran amb aquests grups, i al pròxim curs escolar previne poder reprendre tots els grups i les disciplines esportives que s’estaven impartint abans de la pandèmia.

Aquests grups reben les classes de 15 a 17h fins al 30 de juny, per la qual cosa són a temps per a formar part d’ells qui desitge fer-ho encara en aquest curs lectiu. Per a això, Víctor Sánchez anima a entrar a la web www.bunyolesdeporte.com on podran trobar l’oferta esportiva i horaris d’aquest curs.

Aquestes Escoles d’Iniciació Esportiva, que formen part de clubs esportius del municipi, són impartides per professionals de l’esport.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*